کانال تلگرام کافی نت سایه روشن
آموزش خرید و دانلود از سایت
 

دانلود تحقیق درباره تاریخچه غذاهای دریایی و ارائه دستور پخت آنها

موضوع : تاریخچه غذاهای دریایی و ارائه دستور پخت آنها

عنوان پودمان : آشپزي و سفره آرايي

نام درس : آشپزی ۲

رشته تحصيلي : مديريت خانواده

تعداد صفحه : ۱۹ ص

فرمت فایل : doc (ورد قابل ویرایش)


فهرست مطالب :

  • مقدمه
  • سوابق تحقیق
  • تاریخچه غذاهای دریایی
  • تاریخچه پرورش آبزیان و مصرف غذاهای دریایی در ایران
  • ارزش غذایی آبزیان
  • ارزش غذايي ميگو
  • دستور پخت چند نوع غذای دریایی
  • فيله ماهی سالمون
  • طرز تهیه خوراک میگو
  • رولت قزل آلا
  • نتیجه گیری
  • پیشنهادات
  • منابع

مقدمه

مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی کمک می کند، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود. دريا در ادبيات كهن ما همواره با صفت سخاوت و بخشندگي توصيف شده است. ما آنچه را براي حفظ سلامت به معني كامل كلمه نياز داريم، در آن پيدا مي كنيم. از منظره زيباي آرامش و طغيانش كه روان ما را تسكين مي دهد تا سفره گسترد هاي كه انواع گياهان و جانوران مفيد براي سلامت جسم انسان را در خود مي پروراند.تمام اين نعمت ها را خداوند بخشنده در اختيار ما قرار داده است تا به غفلت نخوريم…

آبزيان به لحاظ داشتن ويژگي هاي زير از نظر ارزش تغذي هاي در اولويت مصرف قرار م يگيرند:

۱) ميزان هضم پذيري گوشت ماهي بين ۸۹ تا ۹۶ درصد مي باشد در حالي كه اين مورد درباره گوشت مرغ و گاو ۸۷ تا ۹۰ درصد است..

۲) از آنجايي كه بيماري هاي مشترك بين انسان و آبزيان بسيار پايين تر از بيماري هاي مشترك بين انسان و دام است مي توان گفت گوشت آبزيان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طيور است.

۳) غني بودن گوشت آبزيان از املاح معدني مانند آهن، سلنيم، يد، كلسيم و منيزيم و… ويژگي خاصي به گوشت آبزيان ميدهد

۴) غني بودن گوشت آبزيان از اسيدهاي چرب امگا ۳ مانند ايكوزاپنتانوييك اسيد و دوكوزاهگزانوييك اسيد وهمچنين گروه لينولييك، لينولنيك و اراشيدونيك از نظر تغذيه اي جايگاه خاصي به آبزيان مي دهد.

۵) بر اساس تحقيقات و مطالعات كلينيكي صورت گرفته مصرف ماهي و فرآورده هاي آبزيان تاثير شگرفي بر پيشگيري و حتي درمان بسياري از بيماري ها دارد…


 

RIAL 30,000 – پرداخت + دانلود
در cloob.com به اشتراک بگذارید دانلود تحقیق درباره تاریخچه غذاهای دریایی و ارائه دستور پخت آنها"> داغ کن - کلوب دات کام